Dětské jednorázové plenky DADA

extra care

Dětské jednorázové plenky DADA jsou velmi oblíbené u maminek, protože se jedná o velmi kvalitní plenky. Mnoho maminek dokonce při srovnání například s plenkami Pampers hodnotí tyto plenky jako lepší a dává jim přednost. Plenky DADA mají mnoho předností, jsou nebělené chlórem, neparfemované, skvěle padnou, dlouho vydrží a navíc jsou za přijatelnou cenu.

V tomto článku se zaměříme na druhy dětských plenek DADA, jaké jsou jejich přednosti, abyste si mohli vybrat ty správné, které budou vyhovovat vám i vašemu miminku.

 

DADA EXTRA CARE

Tyto plenky se vyrábí v šesti velikostech od velikosti 1 po velikost 6.

Plenky Dada Extra Care s revoluční technologií Climaflex ® byly vytvořeny s ohledem na pohodlí vašeho miminka. Inovativní, super absorpční jádro poskytuje spolehlivou ochranu proti vlhkosti a účinně odvádí teplo ven, aby se minimalizovalo riziko podráždění. Udržování optimální cirkulace vzduchu umožňuje udržet zadeček vašeho dítěte v suchu a minimalizovat podráždění.

Jedinečný tvar absorpčního kanálku zajišťuje rychlé pohlcení vlhkosti uvnitř plenky, což pomáhá udržovat pokožku dítěte suchou. Díky použité technologii je plenka tenčí, pružnější a ještě spolehlivější.

Pleny jsou vyrobeny bez použití chlóru nebo vonných látek, aby se minimalizovalo riziko alergické kožní reakce.

Nenarušují mikrobiologickou rovnováhu pokožky a podporují přirozenou mikroflóru pokožky kojenců.

Měkká vnitřní vrstva je šetrný i k té nejjemnější dětské pokožce.

Technologie Double Lock Layer a Wee Zones odvádějí vlhkost a udržují plenku suchou a zajišťují pohodlí pro chlapce i dívky.

Technologie SeconDRY dodává pocit okamžitého sucha, díky kterému zůstává povrch plenky suchý a příjemný pro pokožku.

Plenky Dada Extra Care mají ploché gumičky kolem nožiček, takže vaše miminko nikde netlačí. Elastický pas ve velikostech 1 a 2 se přizpůsobí tvaru těla miminka, aniž by ho stlačoval, ale udrží plenku na místě.

Žlutý indikátor vlhkosti na vnější straně plenky je pro rodiče pomocníkem, protože změnou barvy na modrou vám řekne, kdy ji potřeba plenku vyměnit.

Plenky pro novorozence (velikosti 1) mají navíc vnitřní výřez na pupík, aby jej plenka nedráždila. Na druhou stranu, unikátní vnitřní potah ve velikostech 1 a 2 umožňuje absorbovat i tekutou stolici a pomáhá tak předejít nepříjemným nehodám.

Plenky DADA extra care se vyrábí z celulózy získané z trvale udržitelného pěstování lesů z kontrolovaných zdrojů (certifikát PEFC).

extra care1

 

DADA PURE CARE

Tyto plenky se vyrábí v šesti velikostech od velikosti 1 po velikost 6.

Plenky Dada Pure Care byly vytvořeny s ohledem na bezpečnost vašeho miminka a ochranu životního prostředí.

Kombinace přírodních materiálů vč. organické bavlny a bělené celulózy bez chlóru s nejnovějšími technologiemi zajišťují, že plenky poskytují spolehlivou ochranu a jsou ideální pro jemnou pokožku dítěte od prvních dnů života.

Plenky jsou bez latexu, balzámů a vonných látek pro přirozenou ochranu pokožky vašeho dítěte. 

Vnitřní část plenky je vyroben ze 100% rostlinných materiálů, je měkká, prodyšná a jemná k dětské pokožce.

Využití technologií SeconDry a Quick Liquid zajišťuje okamžitou a rovnoměrnou absorpci vlhkosti a technologie LongLasting Wetlock zajišťuje dlouhodobou savost, což pomáhá udržovat dětskou pokožku suchou a chránit ji před podrážděním.

Indikátor vlhkosti vám řekne, kdy je čas vyměnit plenku.

Kvalitu, bezpečnost a péči o přírodní prostředí pro Dada Pure Care potvrdily četné certifikáty, např. Dermatest, certifikace pro alergiky, EU Ecolabel. Plenky Dada Pure Care byly vyrobeny v továrnách využívajících elektřinu z obnovitelných zdrojů. Obal plen je vyroben z 51 % z recyklovaných materiálů, aby se snížilo množství plastů v životním prostředí.

 pure care

 

DADA EXTRA SOFT

 Tyto plenky se vyrábí ve čtyřech velikostech od velikosti 3 po velikost 6.

Plenky Dada Extra Soft byly vytvořeny tak, aby se o vaše miminko postaraly co nejlépe.

Extrémně měkké a prodyšné materiály v kombinaci s technologií absorpčních kanálků zajišťují, že plenky poskytují spolehlivě sucho a ochranu a zároveň umožňují jemné dětské pokožce dýchat.

Jemná vrstva s přídavkem extraktu z aloe vera pomáhá chránit dětskou pokožku.

Anatomický tvar absorpčního jádra a elastické zapínání dělá plenku dobře přizpůsobitelnou dětskému tělu a poskytuje mu plnou svobodu pohybu.

Speciální volánky na nohách navíc chrání proti protečení i u těch nejaktivnějších malých průzkumníků.

Dlouhodobé sucho plenky umožňuje miminku spát celou noc.

extra soft

 

DADA EXTRA CARE PANTS

 Tyto kalhotkové plenky se vyrábí ve třech velikostech od velikosti 4 po velikost 6.

Dada Extra Care Pants jsou perfektním řešením i pro tu nejjemnější dětskou pokožku. Jsou měkké a vzdušné a díky použitým materiálům chrání pokožku vašeho miminka a použitá inovativní technologie SeconDRY, která extrémně rychle rozvádí vlhkost do vnitřku plenky, udržuje ji daleko od pokožky vašeho miminka a zajišťuje jeho okamžité sucho

Vylepšené kalhotky poskytují 3x lepší pohodlí při nošení a ochranu proti protečení v jakékoli poloze díky o 10 % většímu savému jádru, o 20 % širším plenkovým kalhotkám a vylepšeným volánkům.

Dada Pants mají identifikátor vlhkosti, který vám řekne, kdy je třeba vyměnit plenky.

Dada Pants jsou extrémně měkké, pružné a snadno se oblékají a svlékají, pomáhají vašemu dítěti zvyknout si na spodní prádlo a usnadňují přebalování i nácvik chození na nočníku. Snadné sundání zajišťuje rychlé přebalování i těch nejvytíženějších miminek - po použití roztrhněte bočnice, stáhněte a srolujte.

Dada Pants jsou vyrobeny bez použití molekulárního chlóru nebo vonných látek, aby se minimalizovalo riziko alergické kožní reakce. Nenarušují mikrobiologickou rovnováhu pokožky a podporují přirozenou mikroflóru pokožky dětí a kojenců.

extra care pants

 

DADA VLHČENÉ UBROUSKY

Nakonec se ještě zmíníme o vlhčených ubrouscích, které doplňují plenky DADA při přebalování.

Dada Extra Soft vlhčené ubrousky

Vlhčené ubrousky Dada Extra Soft byly vytvořeny pro péči o pokožku vašeho miminka a ochranu životního prostředí.

Ubrousky jsou vyrobeny ze zcela biologicky rozložitelné netkané textilie a obsahují prebiotika, která chrání mikrobiom miminka.

Hydratační fluid obsahuje 98 % vody a panthenol ve variantě Sensitive nebo výtažek z heřmánku v ubrouscích Comfort.

 ubrousky extra soft  ubrousky extra soft1

Vlhčené ubrousky Dada Extra Care

Vlhčené ubrousky Dada Extra Care jsou vyrobeny ze 100% přírodních bavlněných vláknen, díky kterým jsou ubrousky extrémně savé a zcela biologicky rozložitelné.

Obsah organického aloe vera v ubrouscích Dada Aloe Care činí dětskou pokožku jemnou a správně hydratovanou.

Na druhou stranu ubrousky Dada Ultra Sensitive obsahují přírodní oleje, které se postarají o dokonalou péči o pokožku vašeho miminka.

Prebiotikum obsažené v ubrouscích Dada Extra Care chrání mikrobiom dítěte tím, že vytváří přirozenou mikroflóru jeho jemné pokožky.

Díky těmto ubrouskům dostává i ta nejcitlivější dětská pokožka od prvních dnů života pocit pohodlí a bezpečí.

ubrousky extra care1  ubrousky extra care

Vlhčené ubrousky Dada Everyday

Dada Everyday jsou ubrousky vytvořeny pro děti a kojence.

Díky 100% přírodním bavlněným vláknům jsou ubrousky extrémně savé a zcela biologicky rozložitelné.

Účinně čistí jemnou pokožku vašeho miminka a zanechávají dlouhotrvající pocit svěžesti a hydratace. Chrání pokožku před vysoušením a pomáhají udržovat její přirozenou rovnováhu každý den.

Neobsahují mikroplasty / syntetické suroviny, nezpůsobují podráždění a jsou vhodné pro citlivou pokožku se sklonem k podráždění a alergiím.

Obal vyrobený z recyklovaných surovin je šetrný k životnímu prostředí.

Ubrousky neobsahují suroviny živočišného původu, takže jsou vegan-friendly a můžou se stát skvělým pomocníkem v každodenní péči.

 ubrousky everyday

 

dada8