Hodnocení obchodu

4,9 79 hodnocení
5
75x
4
3x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KL Avatar autora Kateřina Lipková | 22.11.2019
Vše skvělé a rychlé. Objednávka doručena bez komplikací. Dokonce i s krásným dárkem. Moc děkuji. Jsem ráda, že jsem Vás objevila. Jste super. Ať se Vám daří. Katka
TB Avatar autora Tomáš Brus (Administrátor) 22.11.2019
Moc děkujeme za super recenzi :)
HZ Avatar autora Hana zandova | 15.11.2019
Super jednim slovem,poslano pres ceskou postu a na druhy den doma.A hodnoceni plen ,uroven uzasna.Jine ,uz nekoupim.Vazne super.
VH Avatar autora Veronika Havlíčková | 20.9.2019
Včera ve 13:06 objednáno, dnes ve 13:11 dodáno. ;-) Tomu říkám rychlost! Všech 5 * je zasloužených - rychlost dodávání, rychlost komunikace, informování o naskladnění zboží... Nakupovala jsem zde poprvé, ale určitě ne naposledy. Děkuji!
VK Avatar autora Vladimíra Kuncová | 15.9.2019
Je sice škoda, že výběr potřeb není větší, ale mi objednáváme především plenky, které jsou super - Dada extra care. Pán je vstřícný, při problému volá, rychlé dodání, dobrá komunikace, za nás tedy není co vytknout. Možná jen přidat větší výběr potřeb :)
TB Avatar autora Tomáš Brus (Administrátor) 15.9.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení, nabídku se snažíme neustále rozšiřovat :)
VL Avatar autora Veronika Le | 29.7.2019
Chtěla jsem koupit 3x Kendamil 3 ,protože menší balení se mi nevyplatí objednat ,ale zde máte pouze omezené množství a mohu koupit pouze jeden .Což je směšné. Vaše akční cena 370 Kč není zase tak úžasná ,aby jste na toto zboží museli dávat omezené množství při nákupu. Jinde toto mléko mají na akci za 319 Kč bez omezení. Chtěla jsem k mléku ještě něco přiobjednat ,ale neobjednám nic. Škoda
T Avatar autora Tomáš (Administrátor) 29.7.2019
Dobrý den, U žádného našeho zboží nemáme omezené množství na nákup. Pouze Vám systém nedovolí nakoupit více kusů než kolik je skladem. Bohužel nám mléko došlo dříve než nová objednávka od dodavatele. Během pár dnů budeme mít naskladněno v dostatečném množství. Stačilo nás kontaktovat a zeptat se, jak se věci mají, rád bych Vám to vysvětlil. Omlouvám se za komplikace
L Avatar autora Lucie | 27.6.2019
VK Avatar autora Vladimíra Kuncová | 12.6.2019
Dobry vyber za priznive ceny. Rychle dodani i s informaci o dodani, coz u ostatnich eshopu nekdy chybi. Takze za nas velke plus :)
TB Avatar autora Tomáš Brus (Administrátor) 13.6.2019
Děkujeme za super hodnocení :)
MK Avatar autora Michaela Koberová | 28.5.2019
Naprostá spokojenost po všech stránkách! Rozhodně doporučuji
Avatar autora | 17.3.2019
H Avatar autora Hana | 15.2.2019
Super -prima komunikace-rychle bezproblémové dodání -"dortík" úžasný ve skutečnosti hezčí než na fotkách.Super cena oproti konkurenci.Moooc děkuji a přeji hodně úspěchů a spokojených zákazníků.
S Avatar autora Slávka | 13.2.2019
Velmi rychlé dodání. DOPORUČUJI
I Avatar autora Ilona | 6.2.2019
Super rychlost doporučuj
M Avatar autora Míša | 1.2.2019
Velice doporučuji, vše proběhlo velmi rychle, naprostá spokojenost!
T Avatar autora Tomáš (Administrátor) 1.2.2019
Moc děkujeme :)
R Avatar autora Robert | 21.1.2019
Super, spokojenost, doporučuji
DN Avatar autora Denisa Nováková | 11.12.2018
Velmi rychlé dodání, super ceny, přehledné stránky, maximální spokojenost.
V Avatar autora Vera | 22.11.2018
Vaše plenky putovaly do Španělska do Barcelony a jsou naprosto boží. Zaujala nás nízká cena a velice krásný design. Malý Jordi je nadšený z obrázků lvů. Děkujeme a jsme rádi že jsme vybrali právě vaše pleny Dada. Všem doporučim
T Avatar autora Tomáš (Administrátor) 22.11.2018
Děkujeme, jsme rádi že vám plenky vyhovují.
OD Avatar autora Olga Dvořáková | 22.11.2018
Super obchod, skvělá komunikace, rychlé dodání. Velmi doporučuji
L Avatar autora Lucie | 8.11.2018
Bezva ceny, rychlé dodání, zboží vždy dorazí v pořádku
Avatar autora | 14.10.2018
+ nízká cena
+ super rychlé dodání

Velmi nízká cena, super rychlé dodání do 2 dnů od objednání. Pečlivě zabaleno.
Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za super hodnocení Tomáš
Avatar autora | 6.10.2018
Rychlé vyřízení objednávky, krátká dodací lhůta, příjemná cena. Celkově spokojen.