Hodnocení obchodu

4,9 408 hodnocení
5
395x
4
8x
3
1x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
VF Avatar autora Veronika FOusková | 11.7.2024
Objednávám plenky jednorázové i koupací a za mě naprostá spokojenost 👏👍👍
S Avatar autora Stana | 8.7.2024
Velice spokojena
JP Avatar autora Jana Pastyříková | 30.6.2024
Nakupuji zde dva roky a jsem naprosto spokojená
I Avatar autora Iveta | 11.6.2024
Naprostá spokojenost, hodně věcí za pěkné ceny, rychlé dodání. Bez problémů.
NB Avatar autora Nikola Brožová | 6.6.2024
Všem mohu jen doporučit. Profesionální jednání, milá komunikace. Seženete tu téměř vše. Dodání je velice rychle. Jsem moc spokojená 🙂👍.
DD Avatar autora Diana Daňová | 30.5.2024
Velice velmi spokojená sem neváhejte obednavejte mně přišlo všechno v pořádku ☺️
KI Avatar autora Kotlárová Ilona | 18.5.2024
Objednala jsem uz snad 5x minimálně a teda nikdy mě nic nezklamalo ♥️ jsem fakt moc ráda ze tohle existuje protože objednavat u vas me fakt bavi. Vsechno dobre zabalene, vzdy přišlo úplně vse xo jsem naklikala, co se týče dodani tak to uz naprosto presne odhadnu kdy abych byla domky.. super ☺️🥰 Akorát jdu delat další objednavku takze... :D Se mam zas na co tesit 😜😘
TB Avatar autora Tomáš Brus (Administrátor) 22.5.2024
děkujeme za hodnocení, těšíme se na další objednávku
NH Avatar autora Nikol Harabišova | 18.5.2024
Vždy jsem byla velmi spokojená. Rychlé dodání a kvalitně zabaleno.
ER Avatar autora Eliška Rybanská | 16.5.2024
Objednala jsem kojenecká mléka a dětský práci prášek. Po otevření zásilky jsem byla dost naštvaná, protože se práci prášek po cestě rozsypal a čtvrt toho skončilo v krabici kolem dětského mléka. Na moje upozornění, že by se tohle stávat nemělo, mi bylo odpovězeno, že to příště dají do fólie, ale že tyto prášky se často roztrhnou a sypou a že kdybych si to k tomu neobjednala, tak by se to nestalo. Takže ano moje chyba...příště už přes KupPlenky. cz neobjednám. Poprvé a naposledy.
TB Avatar autora Tomáš Brus (Administrátor) 22.5.2024
Dobrý den, dovolím si reagovat a doplnit celou pravdu. Vkládám text naší mailové komunikace - naší odpovědi, kde jsme se prvně omluvili, pak uvedli náš pohled na situaci. Udělala jste si objednávku bez prášku. tu jsme měli připravenou. poté jste nás kontaktovala, že potřebujete něco přidat. Vyšli jsme vám vstříc, vytvořili novou objednávku a vše zabalili znovu společně. Nikde nepíšeme, že se krabice často roztrhnou. Píšeme, že se prášek sype i ze zavřených krabic. Vysypalo se čtvrt krabice? V mailu o množství nepíšete a podle fotky co jste poslala mohlo být vysypáno množství cca 1 čajové lžičky. Možná bude lepší příště pokračovat v komunikaci, abychom to to dořešili. Místa vaší odpovědi na mail napíšete hodnocení, tím se problém nevyřeší. Dobrý den, omlouvám se za komplikace. Souhlasím, úplně by se to stávat nemělo. Bohužel, jak je vidět ze zaslaných fotek, tak se během přepravy poškodila krabice, která praskla a pak se prací prášek vysypal. To se nám špatně ovlivňuje. Pro příště zkusíme prášek balit ještě do strečové folie. Tak aby se nerozsypal. Ono celé to balení je nevhodné, protože všechny prášky v krabici se sypou hned sami od sebe. Možná, kdybychom se vám nesnažili vyjít vstříc a nepřipojili prášek z druhé objednávky, tak se to třeba nestane :) Přeji pěkný den Tomáš
MK Avatar autora Martina Kručkovska | 13.5.2024
Jsem velice spokojená s rychlostí dodání.
S Avatar autora Simona | 13.5.2024
Objednávám už několik měsíců a vždy bylo všechno v pořádku, stále jsem je chválila. Nyní poslední objednávka ve mě vyvolala obrovské zklamání. Bohužel balík zabalili tak blbě, že na krabičku s čajem hodili těžkou krabici s ubrousky, samozřejmě se čaj rozmáčkl a celý vysypal do balíku. Všechno špinavé od granulek čaje. Snad si začnou na balení objednávek dávat víc záležet.
Avatar autora Ladislava Švandová | 8.5.2024
Knížka je naprosto super, doporučuji vsem 😊
A Avatar autora Agnieszka | 6.4.2024
S nákupem v obchodě Kupplenky jsem opravdu nadšena. Tomáš byl velmi ochotný a souhlasil i se zasláním balíčku do zahraničí. Po úspěšné platbě jsem za 3 dny obdržela všechny věci v perfektním stavu. Pokud bude příležitost, ráda v jeho obchodě nakoupím znovu. Děkuji Tomáši
PO Avatar autora Pavlína Oppová | 4.3.2024
Maximální spokojenost už jenom kvůli bleskovému dodání. A plínky Dada? Úžasný ! Plenky a Hipp už jinde pro malého nekupuju.
AD Avatar autora Alina Diachuk | 25.2.2024
Vždy berou tady plenky DADA. Rychlost dodání a super ceny. Doporučuju a budu objednávat dále 🤗
M Avatar autora Michaela | 22.2.2024
Obchod ok dodanie super ale pleny na prd... Premokaju. Aj obyc.pleny gaga v Tesco vydržia viac než tento ošiaľ.
I Avatar autora Ivana | 16.2.2024
Pleny dráždí pokožku, jsou “igelitové “ a mají nepříjemný zápach. Protekly po 1 hodině.
SV Avatar autora Stanislava Vratilova | 12.2.2024
Velice spokojená není co vytknout,všem doporučuji 🙂
K Avatar autora Kristýna | 1.2.2024
Objednávám už poněkolikáté a za mě super 🙂 balíček max do 3 dnů doma. Rychlost dodání, velký výběr a super ceny. Mohu jen doporučit a budu objednávat dále. Obrovská spokojenost 👌
P Avatar autora Petra | 29.1.2024
Vždy jsme byli velice spokojeni, super rychlost dodání, mohu opravdu jen doporučit!!!