Hodnocení obchodu

5,0 286 hodnocení
5
278x
4
6x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Týna | 25.2.2021
Před narozením syna jsem udělala na zkoušku první objednávku a od té doby nakupuji pouze tady. Úplně mě totiž šokovala rychlost dodání ☺️ Plus cena se nedá porovnat s ostatními eshopy. Za mě jednoznačně nejlepší!
V Avatar autora Veronika | 21.2.2021
Naprosto úžasný obchod. Skvělé ceny a rychle dodání. Už jsem objednávala po 2 a vím že nikde jinde než na kupplenky objednávat nebudu. Tento obchod mohu doporučit na 100% komunikace je také výborná.
RF Avatar autora Romana Fojtů | 19.2.2021
Všechno super hlavně rychle dodání ????
EK Avatar autora Erika Krpešová | 19.2.2021
Jevilo se dobře, Ale už tyden čekám na plenky pořad někde na cestě ????
TB Avatar autora Tomáš Brus (Administrátor) 19.2.2021
Dobrý den, toto je hodnocení eshopu, nikoliv dopravce. Objednávku jsme odeslali ihned po jejím vytvoření. To že se objednávka zdržela po cestě nevíme, neinformovala jste nás o tom, místo toho píšete tuto zlou recenzi. Nebylo by lepší nám napsat a požádat nás o pomoc? Nebo zavolat dopravci a zjistit co se stalo? nerozumím Vašemu jednání. Tomáš
Avatar autora Jana Šnajdrová | 11.2.2021
Naprostá spokojenost ???? a rychlé dodání. Děkuji ????????????
LO Avatar autora Libuše Obdržálková | 1.2.2021
Jsem velice mile překvapená!! Nahodou jsem narazila na tuto stranku, cena plinek me zaujala, protoze je az o polovinu nizsi nez u ostatnich (levnejsich!!) plinek. Zkusila jsem objednat a ten material mekouckej a pruznej. Takze super, jiny pliny uz nechci. Navic doruceni druhy den!!! Mazec
MH Avatar autora Martina Holubová | 28.1.2021
Jsem spokojená, DADA plenky jsem používala u prvního dítěte, takže při druhém to byla jasná volba.
J Avatar autora Jana | 15.1.2021
Objednáno poprvé a jsem nadmíru spokojená! Rychlé dodání a super ceny. Jinde už plinky kupovat nebudu a rozhodně doporučím dál! Díky ????
SD Avatar autora Simona Doležalová | 11.1.2021
Objednala jsem poprvé a určitě ne naposledy.Moc děkuji za super obchůdek a ráda nakoupím zase☺️
Avatar autora Simona Čížková | 10.1.2021
Nakupuji tady plenky od začátku a jsem nadmíru spokojená, jinde už určitě nekoupím!! Doporučuji
V Avatar autora Vladimíra | 5.1.2021
Plenky jsem zde kupovala poprvé a jsem spokojená. Prima cena, bleskové dodání. Pouze jsem požádala o lepší zabalení balíku, jelikož se dopravce vyřádil. Informovala jsem o této skutečnosti e-shop (stav obalu balíku). Zaměstnanec e-shopu se mi v bleskové odpovědi omluvil a nejen že přislíbil příště nápravu, ale poslal mi jako omluvu slevový kód na drobnou slevu - i tak potěší. Za mě spokojenost. E-shop doporučuji a ráda zde příště opět nakoupím.
M Avatar autora Marcela | 4.1.2021
Ryhlé dodání, dobrý výběr za super ceny.
M Avatar autora Michaela P. | 4.12.2020
Rychlé dodání, bezva ceny na plínky, budu se vracet a doporučovat dále :)
Avatar autora Veronika Čalovka | 27.11.2020
S obchodem jsem velice spokojená Super rychlé dodání i velice pěkné ceny Moc děkuji za tak skvělý obchod
KH Avatar autora Kristýna Hospodářská | 25.11.2020
Super rychle dodání. Jinde nenakupuji, zde jsem maximálně spokojená jak s cenou tak s rychlostí. Paráda! ☺️
L Avatar autora Lenka | 12.11.2020
Maximální spokojenost.Rychlé dodání.Top ceny.
A Avatar autora Andrea | 8.11.2020
Jsem naprosto nadsena rychlosti odeslani a hlavne doruceni objednavky! Top ceny! Jinde uz nema cenu nakupovat.. Diky
Avatar autora Dana Šišková | 28.10.2020
PS Avatar autora Petra Sodomková | 12.10.2020
P Avatar autora Petra | 17.9.2020
Rychlé dodání, super ceny.