Dětské jednorázové české plenky Bobilo

01

Dětské jednorázové plenky Bobilo jsou poctivé české plenky, které se vyrábějí v České republice. Nejsou to sice úplně ekologické pleny, ale jsou vyráběny ze 70% z rozložitelných materiálů, a nedováží se přes půl světa, protože se vyrábí u nás a to jejich ekologickému dopadu přispívá. Navíc materiály používané při výrobě pocházejí primárně z Evropy - především z ČR, Německa, Itálie a Francie.

Plenky jsou extra savé, mají sametový povrch a jsou vyrobené s ohledem na přírodu i ty nejcitlivější dětské zadečky.

Savé jádro a tělo plenky je tvořeno netkanou textilií, dřevnou buničinou (celulózou), SAP práškem (jde o super-absorpční polymer, který se používá např. i v zahradnickém substrátu pro zadržení vody, částečně pohlcuje také pachy, SAP je netoxický a zdravotně nezávadný) a polyethylenovou vodonepropustnou ale zároveň prodyšnou membránou (LDPE). Navíc speciální patentované absorpční kanálky zajišťují rovnoměrné rozložení vlhkosti po celé šířce plenky.

Bobilo mají ideální anatomický tvar, díky přiléhavému střihu, pružným manžetám, elastickým bočním páskům a zvýšenému pasu je komfort při nošení maximální a riziko protečení minimální.

Indikátor vlhkosti je žlutý proužek, který se při kontaktu s vlhkostí zabarví modře a tím Vás upozorní, že je potřeba plenku vyměnit.

Velikost 1 a 2 mají výřez pro citlivý dětský pupík, aby nedocházelo k jeho podráždění.

Plenky jsou hypoalergenní a dermatologicky testované, jsou neparfémované, nebělené chlórem (obsahují speciální ECF celulózu) a bez latexu.

Lepicí pásky jsou vyrobeny z Polypropylenu a netkané textilie, pružné lemy (gumičky) jsou z Lycry.

Bobilo mají krásný originální stylový design, který navrhovaly sami děti.

1 2 3 4 5 pants