Kojenecké mléko Kendamil

03

Produkty Kendamil jsou vyvinuty nejlepším týmem odborníků a specialistů na dětskou výživu ze společnosti Kendal Nutricare, kteří mají zkušenost s výrobou již více než 50 let.

Celá nabídka britské značky Kendamil je vyvinuta speciálně tak, aby bylo zachováno to nejlepší z přírody a produkty podporovaly přirozený růst a vývoj Vašeho miminka. Speciální postup při výrobě zaručuje vysoké nutriční hodnoty plnotučného mléka v kombinaci se všemi základními vitamíny a minerály. Kojenecké mléko Kendamil se jako jediné na našem trhu vyrábí z plnotučného kravského mléka, aby se zachovalo co nejvíce prospěšných tuků a nemusely se přidávat žádné další rostlinné oleje.

Kojenecké mléko má příjemnou chuť a voní jako mléko, dětem chutná a většinou ho velmi dobře snášejí (nebolí je bříško, neublinkávají, dobře tráví) a to jsou hlavní pozitiva, které rodiče v recenzích zdůrazňují.

Kendamil neobsahuje palmový olej, GMO, rybí tuk a sóju.

Palmový olej v kojeneckém mléku není vhodný a to nejen kvůli kácení a ničení přírody, ale hlavně ztěžuje vstřebávání důležitých tuků, což děti ochuzuje o důležitou energii a živiny důležité pro jejich rozvoj. Znesnadňuje vstřebávání minerálů, jako je vápník, který je potřebný pro růst zdravých kostí a zubů. Navíc může způsobovat tvrdší stolici, a dokonce i zácpu, které pak trápí bříška malých dětí.

Kojenecká mléka Kendamil neobsahují rybí tuk, ale potřebné omega-3 mastné kyseliny se získávají z mikrořas, které jsou kontrolovaně pěstované, aby nedocházelo k znečištění a ze kterých se získává rostlinná forma DHA (kyselina dokosahexaenová). Díky tomu při výrobě nedochází k ničení mořského ekosystému.

Obaly od mléka jsou plně recyklovatelné. Plastové víčko a odměrka patří do plastů (žlutý kontejner) a kovový obal společně s hliníkovým víčkem patří do šedého kontejneru. Kov dokáže výrobek ochránit před nežádoucími vnějšími vlivy, které mohou obsah plechovky znehodnotit, a to díky tomu, že má téměř nulovou propustnost pro plyny, vodu a světlo. A navíc jde na rozdíl od plastu nebo papíru neomezeně recyklovat.

V nabídce této značky najdete nejen kojenecké mléko (z kravského nebo kozího mléka) ale i dětské kaše.

 

KENDAMIL PREMIUM MLÉKO

Kojenecké mléko Kendamil Premium je vyrobeno z plnotučného kravského mléka s přirozeným obsahem mléčného tuku.

Má příjemnou chuť a vůni jako mléko.

Obsahuje DHA rostlinného původu z mikrořas.

premium 1 premium 2 premium 3 premium 4

 

KENDAMIL BIO MLÉKO

Kojenecké mléko Kendamil BIO Nature je inspirováno tím nejlepším z čisté přírody.

Jeho základ tvoří především plnotučné kravské mléko v BIO kvalitě  z certifikovaných ekologických farem s přirozeným obsahem mléčného tuku po vzoru mateřského mléka.

bio 1 bio 2 bio 3

 

KENDAMIL KOZÍ MLÉKO

Kendamil Kozí mléko je alternativa pro děti, která mají citlivější bříška. Kozí mléko přirozeně obsahuje vysoký podíl A2 beta-kaseinu, což má za následek, že se v žaludku vytváří jemnější hmota, která je lépe stravitelnější než A1 beta-kasein. Navíc se složením více podobá mateřskému mléku, a tak ve srovnání s kravským mlékem je stravitelnější a lépe se vstřebává.

K velkým výhodám kozího mléka patří to, že ve srovnání s kravským mlékem je v něm až 6× víc prebiotických oligosacharidů a také HMO (Human Milk Oligosaccharides), což jsou oligosacharidy mateřského mléka, které jsou mimo jiné potravou pro probiotické bakterie.

Vyrábí se z plnotučného kozího mléka a má příjemnou mléčnou chuť.

koza 1 koza 2 koza 3

 

KENDAMIL KAŠE

Hlavní složkou dětských kaší jsou obiloviny, které obsahují v různém množství a poměru bílkoviny, sacharidy, tuky, minerální látky, vitamíny a vlákninu.

Podporují tedy zdravý růst a přirozený vývoj, činnost trávicí soustavy, přirozený vývoj mozku i kosterní a svalové soustavy.

Věku uváděnému na krabici odpovídá složení kaší, optimálního množství živin a přidaných vitamínů a také struktura kaší. Jemné kaše pro začátek pro malé děti a pro starší děti obsahují větší kousky

Kaše Kendamil jsou vyráběny jak mléčné jak nemléčné.

banan banan svestka boruvka jablka rybiz oves ryzova vicezrnna 

 

 Důležité upozornění: Kojení je pro vaše miminko to nejlepší. Pokud již nemůžete kojit, vybírejte náhradní kojeneckou výživu po dohodě se svým pediatrem.